UGENS MENU

NU ER DET OGSÅ MULIGT AT BESTILLE MAD PÅ FØLGENDE LINK:

www.billetsalg.dk/gmad

 

MENU UGE 48.

Mandag - Kartoffel / porre suppe med hjemmebagt brød og bacon

Tirsdag - Kalkunbryst med kartofler og sovs

Onsdag - Kylling i rød karrysovs med ris

Torsdag - Nakkesteg med bulgursalat og sovs

Fredag - Sandwich

MENU UGE 49.

Mandag - Skipperlabskovs med tilhørende surt

Tirsdag - "Hofgryde" med ris og salat

Onsdag - Mørbradgryde (svinemørbrad) med ris

Torsdag - Laks i gorgonzola sauce med pasta

Fredag - Flæskestegs sandwich

MENU UGE 50

Mandag - Flæskestegs sandwich

Tirsdag - Moussaka med tzatziki/salat

Onsdag - Glaseret skinke med brunede kartofler og grøn langkål

Torsdag - Kylling i hvid sauce med broccoli squash og ris

Fredag - Rest buffet (bla. Kylling i sur/sød sauce, kylling i peanutsauce mm.)

MENU UGE 51.

Mandag- Risengrød med kanelsukker og smør

Tirsdag - Lakse lasagne med grønt

Onsdag - Pasta kødsauce + grønt

Torsdag - Kyllingelår med flødekartofler

 

Gundsølillehallens personale ønsker alle en glædelig Jul og et rigtig godt nytår.

 

Vi starter op igen efter nytår mandag den 6 Januar 2020.

 

 

 

 

 

 

HUSK TILMELDING I GOD TID (CA.3-4 DAGE FØR) PÅ FB ELLER DIREKTE I HALLENS CAFETERIA.