UGENS MENU

NU ER DET OGSÅ MULIGT AT BESTILLE MAD PÅ FØLGENDE LINK:

(MEGET GERNE SENEST 3 DAGE FØR)

www.billetsalg.dk/gmad

MAD PROJEKTET ER DESVÆRRE SAT PÅ STAND BY PÅ UBESTEMT TID, GRUNDET DANMARKS CORONA SITUATION.

MENU UGE 20.

MANDAG - GRÆSK MOUSSAKA MED TZATZIKI OG GRÆSK SALAT.

TIRSDAG - HAMBURGERRYG MED KARTOFLER OG PEBERRODS SOVS.

ONSDAG - KYLLINGELÅR MED KARTOFLER/SOVS OG RABARBERKOMPOT.

TORSDAG - SMØRREBRØD USPEC.

FREDAG - STEGT FLÆSK MED KARTOFLER OG PERSILLE SOVS.

MENU UGE 21.

MANDAG - FRIKADELLER MED CHILLI/MYNTE KARTOFFEL SALAT.

TIRSDAG - BRÆNDENDE KÆRLIGHED "A LA BERIT."

ONSDAG - GRÆSK FARSBRØD MED HALVE OVN KARTOFLER OG GRÆSK SALAT.

TORSDAG - KYLLING CHOP SUEY MED RIS.

FREDAG - RESTER FRA UGEN.

MENU UGE 22.

MANDAG - BUTTER CHICKEN MED RIS.

TIRSDAG - KYLLINGE DELLER MED PESTO KARTOFLER.

ONSDAG - "HOT DOGS"

TORSDAG - RISTAFFEL MED SKINKEKØD.

FREDAG - RESTER FRA UGEN.

MENU UGE 23.

MANDAG - HAKKEBØFFER I PIKANT SAUCE.

TIRSDAG - KYLLING I BAMBUS/BROCCOLI MED RIS.

ONSDAG - MEXIKANSK LASAGNE MED GUACAMOLE.

TORSDAG - TUNDELLER MED HVEDEKÆRNE SALAT.

FREDAG - SANDWICH.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSK TILMELDING I GOD TID (CA.3-4 DAGE FØR) PÅ FB ELLER DIREKTE I HALLENS CAFETERIA.