UGENS MENU

NU ER DET OGSÅ MULIGT AT BESTILLE MAD PÅ FØLGENDE LINK:

(MEGET GERNE SENEST 3 DAGE FØR)

www.billetsalg.dk/gmad

Bestil også på Facebook "Gundsølillehallen". eller via mail: Kontor@gundsoelillehallen.dk

Der kan forekomme mindre ændringer, så følg med her på siden.

Grundet Corona regler må der max. være 20 personer i cafeteriet, så hvis I har mulighed for Take Away ville det være at foretrække.

Men husk ingen adgang i cafeteriet uden mundbind! Så husk mundbind også selvom man "kun" skal hente Take Away!

Mundbindet må tages af når man sidder ned ved et bord.

Reglen gælder IKKE for børn under 12 år.

 

Uge 39

Mandag - Kylling i salvie med pasta

Tirsdag - Koteletter i pikant sovs med ris

Onsdag - Chili con Carna med guacamole

Torsdag - Tarteletter med høns i asparges

 

Uge 40 

Mandag - Stegt flæsk med persille sovs

Tirsdag - Kylling i peanuts sovs med ris

Onsdag - Oksesteg med bearnaise smør med halve bagte kart.

Torsdag - Butter chicken med ris

 

Uge 41 

Mandag - Kylling i Østerskovs med ris

Tirsdag - Byg selv burger

Onsdag - Chicken masala med ris

Torsdag - Kamsteg med pasta salat

 

HUSK EFTERÅRS FERIE I UGE 42. (LUKKET)

 

Venlig hilsen

Køkkenchefen

 

Uge 43

Mandag - Boller i karry med ris

Tirsdag - Cottage pie med salat

Onsdag - Kyllingelår med bulgur salat

Torsdag - Hamburgerryg med kart. og hvid sovs

Fredag - Sandwich med kylling/bacon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSK TILMELDING I GOD TID (CA.3-4 DAGE FØR) PÅ FB ELLER DIREKTE I HALLENS CAFETERIA.