UGENS MENU

 

 

 

MENU UGE 41.

MANDAG: MILLIONBØF MED KARTOFFELMOS OG SPINATSALAT MED NEKTARIN

TIRSDAG: BAGT LAKS MED BIRKES OG HVEDEKERNE SALAT/DRESSING/BRØD

ONSDAG: KØDBOLLER I TOMATSAUCE MED SPAGHETTI OG RUCCULA SALAT MED PARMESAN MM.

TORSDAG: KYLLINGELÅR MED PESTO PASTASALAT OG BØNNER MED HVIDLØG

FREDAG: INGEN MENU. STARTER FØRST FRA UGE 43.

EFTERÅRSFERIE I UGE 42.

MENU UGE 43.

Mandag -  Kylling i østers sovs med broccoli og bambus/ris

Tirsdag - Pita brød med falafel eller tun samt grønt/dressing

Onsdag - Gullasch suppe med hjemmebagt brød

Torsdag - Vegetar lasagne med salat

Fredag - Sandwich

 

MENU Uge 44.

Mandag - Chili con carne med ris & brød/guccamole

Tirsdag - Fiskedeller med nudelsalat

Onsdag - Hakkedrenge i løgsovs med ovnkartofler/salat

Torsdag - Linsesuppe med hjemmebagt brød.

Fredag - Sandwich

 

MENU UGE 45.

Mandag - Karrykål m. oksekød ris og brød

Tirsdag - Skinke m. flødekartofler og grønt

Onsdag - bøf stroganoff m. mos

Torsdag - Kylling i sur/sød sauce m. ris

Fredag - Croissanter m. fyld

 

MENU UGE 46.

Mandag - Paprika gryde m. ris

Tirsdag - Okselasagne m. salat

Onsdag - Boller i karry m. ris

Torsdag - Quinoa deller m. bulgursalat

Fredag - Sandwich

 

 

 

HUSK TILMELDING I GOD TID (CA.3-4 DAGE FØR) PÅ FB ELLER DIREKTE I HALLENS CAFETERIA.