UGENS MENU

NU ER DET OGSÅ MULIGT AT BESTILLE MAD PÅ FØLGENDE LINK:

(MEGET GERNE SENEST 3 DAGE FØR)

www.billetsalg.dk/gmad

Bestil også på Facebook "Gundsølillehallen". eller via mail: Kontor@gundsoelillehallen.dk

Så er vi heldigvis i gang igen. Vi laver Take Avay fra onsdag den 10-6 og frem til og med torsdag den 25-6.

Ugens Menu for uge 24:

Onsdag d. 9/6: Kyllingelår med kartofler, rabarber kompot og agurk salat.

Torsdag d.10/6: Frikadeller med kartoffel salat.

Fredag d. 11/6: Ingen servering.

 

Uge 25:

Mandag d. 15/6: Boller i kokos/karry sauce med ris.

Tirsdag d. 16/6: Stegt flæsk med kartofler og persillesauce.

Onsdag d. 17/6: Hamburgerryg med hvid sauce, kartofler, ærter og gulerødder.

Torsdag d. 18/6: Koteletter i fad med ris.

Fredag d. 19/6: Ingen servering.

 

Uge 26:

Mandag d. 22/6: Kalkun cuvette med kartofler sauce og surt.

Tirsdag d. 23/6: Husar steg (En slags rullesteg) med kartofler og sauce.

Onsdag d. 24/6: Marineret kalkun med bulgur salat.

Torsdag d. 25/6: Ass. Smørrebrød (store håndmadder) 3 stk. 45.-

Fredag d. 26/6: Ingen servering.

Den 26/6 går Gundsølillehallen på sommerferie, og vi vil ønske Jer alle en fantastisk dejlig sommer. Vi er meget taknemmelige over den enorme opbakning som vores "madmor" Berit har fået indtil nu. Desværre blev vi jo afbrudt af Corona, men heldigvis er Berit og resten af personalet i Gundsølillehallen klar til at servere mad igen fra mandag den 10. august.

Rigtig god sommer

Venlig hilsen

Personalet i Gundsølillehallen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSK TILMELDING I GOD TID (CA.3-4 DAGE FØR) PÅ FB ELLER DIREKTE I HALLENS CAFETERIA.