UGENS MENU

NU ER DET OGSÅ MULIGT AT BESTILLE MAD PÅ FØLGENDE LINK:

(MEGET GERNE SENEST 3 DAGE FØR)

www.billetsalg.dk/gmad

Bestil også på Facebook "Gundsølillehallen". eller via mail: Kontor@gundsoelillehallen.dk

Der kan forekomme mindre ændringer, så følg med her på siden.

Grundet Corona regler må der max. være 20 personer i cafeteriet, så hvis I har mulighed for Take Away ville det være at foretrække.

Uge 33

Mandag - Kylling lår med BBQ og hvedekerne salat

Tirsdag - Spidsbryst med kartofler og peberrodssovs

Onsdag - Fiskedeller ( thai insp.) med nudelsalat

Torsdag - Madtærte med broccoli/bacon eller Laks/spinat

Fredag - Sandwich med æg og rejer eller roastbeef

 

Uge 34 

Mandag - Uspec. smørrebrød

Tirsdag - Frikadeller med chili/mynte kartoffelsalat

Onsdag - Thai beef salad

Torsdag - Hakkedrenge i sovs m. stegte kartofler

Fredag - Croissanter med tun fyld

 

Uge 35

Mandag - Laks i gorgonzola med pasta

Tirsdag - Græsk musaka med tzatziki

Onsdag - Pita brød med kebab/salat

Torsdag - Kylling penang med ris

Fredag - Sandwich med ost og skinke eller æggesalat

 

Uge 36

Mandag - Lasagne med salat

Tirsdag - Pasta tunsovs

Onsdag - Medisterpølse med karry kartoffelsalat

Torsdag - Fyldte peberfrugter

Fredag - Sandwich med rullepølse eller kylling/bacon

 

Uge 37

Mandag - Svensk pølseret med salat

Tirsdag - Pasta kødsovs

Onsdag - Kylling i rød karry

Torsdag - Græske keftedes ( kødboller ) med tomatsovs og pasta

Fredag -Trekants sandwich med skinke salat/æggesalat

 

Uge 38

Mandag - Farsbrød med kartofler og sovs

Tirsdag - Kylling deller med alm kartoffelsalat

Onsdag - Spaghetti carbonara

Torsdag - Fyldte pandekager

Fredag - Sandwich med spegepølse eller roastbeef

 

Uge 39

Mandag - Kylling i salvie med pasta

Tirsdag - Koteletter i pikant sovs med ris

Onsdag - Chili con Carna med guacamole

Torsdag - Tarteletter med høns i asparges

Fredag - Sandwich med ost og skinke eller roastbeef

 

Uge 40 

Mandag - Stegt flæsk med persille sovs

Tirsdag - Kylling i peanuts sovs med ris

Onsdag - Oksesteg med bearnaise smør med halve bagte kart.

Torsdag - Butter chicken med ris

Fredag - Croissanter med skinke salat

 

Uge 41 

Mandag - Kylling i Østerskovs med ris

Tirsdag - Byg selv burger

Onsdag - Chicken masala med ris

Torsdag - Kamsteg med pasta salat

Fredag - Smørrebrød

 

HUSK EFTERÅRS FERIE I UGE 42. (LUKKET)

 

Venlig hilsen

Køkkenchefen

 

Uge 43

Mandag - Boller i karry med ris

Tirsdag - Cottage pie med salat

Onsdag - Kyllingelår med bulgur salat

Torsdag - Hamburgerryg med kart. og hvid sovs

Fredag - Sandwich med kylling/bacon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSK TILMELDING I GOD TID (CA.3-4 DAGE FØR) PÅ FB ELLER DIREKTE I HALLENS CAFETERIA.