UGENS MENU

NU ER DET OGSÅ MULIGT AT BESTILLE MAD PÅ FØLGENDE LINK:

(MEGET GERNE SENEST 3 DAGE FØR

 

www.billetsalg.dk/gmad

Bestil også på Facebook "Gundsølillehallen". eller via mail: Kontor@gundsoelillehallen.dk

Der kan forekomme mindre ændringer, så følg med her på siden.

Grundet Corona regler må der max. være 20 personer i cafeteriet, så hvis I har mulighed for Take Away ville det være at foretrække.

Men husk ingen adgang i  hallen og cafeteriet uden mundbind! Så husk mundbind også selvom man "kun" skal hente Take Away!

Mundbindet må tages af når man sidder ned ved et bord.

Reglen gælder IKKE for børn under 12 år.

Som noget nyt vil vi i december måned til og med d.19/12 tilbyde ” Gundsølillehallens juleplatte” til 135.- pr. kuvert, og minimum bestilling 10 kuverter, med bestilling senest 4 dage før.

Platten består af:

  • Krydder sild
  • Fiskefilet m. citron og karse
  • Æg og rejer m. mayo.
  • Leverpostej m. bacon og champignon
  • Roastbeef m. ristet løg og surt
  • Flæskesteg m. rødkål
  • 2 slags ost m. druer
  • Brød og smør

Leveres på folie platte med låg.

Uge 49

Mandag - Pasta med kæmpe rejer

Tirsdag -  Chili con carne med guacamole

Onsdag - Nakkesteg med kartofler og sauce

Torsdag - Medister pølse med kartofler sauce og rødkål

Fredag - Smørrebrød

Uge 50

Mandag - Tun i pita brød med grønt

Tirsdag -  Hakkebøffer med pikantsauce og ris

Onsdag - Vegetar lasagne

Torsdag - Pad thai med kylling

Fredag - Smørrebrød

Uge 51

Mandag - Forloren hare med kartofler og sauce

Tirsdag - Spaghetti carbonara

Onsdag - Flæskestegs sandwich

Torsdag - Kalkun deller med bulgursalat

Fredag - Smørrebrød

Gundsølillehallen holder juleferie fra lørdag den 19. december 2020 og åbner igen mandag den 4. januar 2021.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HUSK TILMELDING I GOD TID (CA.3-4 DAGE FØR) PÅ FB ELLER DIREKTE I HALLENS CAFETERIA.